HydroPeptide / Blog / Блог / Лікар-генетик Ніл Кітчен

Лікар-генетик Ніл Кітчен

Ви будете здивовані, як багато ви не знаєте про засмагу, меланому і SPF майбутнього, прочитавши інтерв’ю з доктором наук, генетиком, операційним директором компанії HydroPeptide – Нілом Кітченом (phD Neal Kitchen).

Він запевняє, що засмага руйнує шкіру, починаючи від фотостаріння і гіперпігментації, і закінчуючи серйозними дерматологічними захворюваннями, наприклад, меланомою.

Перш за все нам потрібно бути здоровими! Чи не так?

Ніл ділиться своїм досвідом досліджень, повідомляючи, що в даний момент ведуться розробки нових сонцезахисних технологій, які допоможуть отримувати натуральний і безпечну засмагу, без будь-якої шкоди для шкіри.

Чи варто вдаватися до таких радикальних методів, як повна відмова від засмаги?

Так! Доктор наук дає зрозуміти, що саме повна відмова від засмаги — найкраще, що ви можете зробити для захисту своєї шкіри, адже засмага – це захисний механізм від шкідливого впливу ультрафіолету.

Зараз в розробці нові технології, які допомагають штучно викликати контрольоване підняття рівня меланіну в шкірі, при цьому не нашкодивши здоров’ю людини. Майбутній метод може стати особливо корисним для людей зі світлою шкірою, яка найбільше страждає від сонячних опіків.

Що ж буде в найближче майбутнє?

«Можу припустити, що за 5-10 років істотно зміняться текстури сонцезахисної косметики, які стануть більш приємними і легкими у використанні. Також будуть Інновації щодо розширення захисних спектрів протисонячних засобів, наприклад, HEV light (блакитне світло екранів гаджетів) і вплив вільних радикалів. Безумовно, SPF майбутнього – акцент на чутливу шкіру, схильну до алергічних реакцій.» – каже Ніл Кітчен.

За свою лікарську практику Ніл може виділити цілу низку поширених міфів про меланому, що не мають нічого спільного з науковими фактами.

Як лікар, Ніл вважає, що щомісячна діагностика шкіри – це найкорисніша звичка, особливо якщо вона впроваджена з раннього віку.

Головний генетик компанії HydroPeptide бажає жителям України здоров’я і процвітання.

Більш докладно в статті 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми повідомимо вам, коли засіб надійде до складу. Будь ласка, залиште актуальну адресу електронної пошти та необхідну кількість продукту знизу.