HydroPeptide / Blog / Блог / VOGUE рекомендує

VOGUE рекомендує

67484020_2313477332023382_2966766007084908544_o

Велика розкіш, коли шкіра обличчя та шиї не розповідає про наш вік та стиль нашого життя. Частіше, ми, жінки, бажаємо приховати всі недоліки за допомогою одягу.

Але влітку, коли на дворі спека, хочеться відкрити тіло трішечки більше Vogue Ukraine рекомендує заздалегідь подбати про чутливу шкіру, та рекомендує користуватися сироваткою-нектаром з ефектом ліфтингу для шиї, декольте і бюсту FIRM-A-FIX NECTAR Hydropeptide. Цей засіб не дарма називається “сироватка-нектар”: він тонізує і зміцнює шкіру шиї і зону декольте, використовуючи революційний епігенетичний коктейль антигравітаційних, омолоджуючих і колагено-утворюючих пептидів.

Одночасно зволожує тонку, дуже делікатну зону шиї надаючи їй пружність, підтягнутість і здоровий тонус. Потужні антиоксиданти освітлюють, захищають шкіру від сонячного впливу і передчасного старіння. Нектар запобігає появі розтяжок та бореться з пігментацією. Доречі, саме FIRM-A-FIX NECTAR Hydropeptide обирає Даша Астаф’єва, адже її шия та декольте мають виглядати неперевершено! Докладніше про цю сироватку, ви можете дізнатися у на офіційному сайті HydroPeptide.   Підписуйтесь та стежте за нашими публікаціями в соціальних мережах, обіцяємо буде цікаво та корисно. @Hydropeptide_Ukraine @Hydropeptide_ua  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми повідомимо вам, коли засіб надійде до складу. Будь ласка, залиште актуальну адресу електронної пошти та необхідну кількість продукту знизу.