HydroPeptide / Blog / Блог / Омолоджуючий догляд

Омолоджуючий догляд

В авторитетному журналі для фахівців естетичної медицини Les Nouvelle Esthetiques №4 був опублікований протокол Омолоджуючого догляду за шкірою обличчя на основі пептидів від HydroPeptide.

Пропонуємо Вам ознайомитися з повним текстом статті:

Омолоджуючий догляд за шкірою обличчя на основі пептидів від HydroPeptide (США).

Рекомендовані процедури по догляду за шкірою обличчя з використанням засобів HydroPeptide – це релаксуючий лікувальний догляд одночасно спрямований на відновлення та омолодження шкіри, що забезпечує чудові клінічні результати і високий рівень комфорту. Відновлює і підтягує шкіру за рахунок дії пептидів, активаторів фактору росту і протеїнів.

Розпочніть лікувальний догляд з двоетапного відлущування, який включає в себе використання кристалів для мікрошліфовки шкіри, насичених вітаміном С, і хімічного активатора для свіжості і сяйва шкіри. Комплексна лікувальна маска очищає, зміцнює і омолоджує шкіру. У дрібних мімічних і глибоких зморшок не залишається ніяких шансів при цьому антивіковому догляді.

Представляємо протокол по омолодженню шкіри обличчя, актуальний для будь-якого часу року, рекомендований для клієнтів з тонкими мімічними і глибокими зморшками, сухої / збезводненої, тьмяної / втомленої шкіри, для всіх типів вікової шкіри.

Хід процедури:

Етап 1. Демакіяж

Наносимо на шкіру обличчя пацієнта 2 мл Cleansing Gel і обережно втирати вологими руками в шкіру навколо очей і по всьому обличчю. Видаляємо засіб за допомогою спонжів і теплої води. Тривалість етапу 3 хвилини.

Етап 2. Очищення

Масажними рухами наносимо на шкіру 2 мл Exfolianting Cleanser приділяючи особливу увагу зонам з закупореними порами. Видаляємо засіб за допомогою спонжів і теплої води. Тривалість етапу 3 хвилини.

Етап 3. Тонізація

Просочуємо ватний диск 1 мл Pre-Treatment Toner і протираємо ним обличчя, щоб видалити надлишок жиру і підготувати шкіру до процедури. Тривалість етапу 1 хвилина.

Етап 4. Пілінг №1

Наносимо пілінг Vitamin C Peel 1 на обличчя і зону декольте. Масажуємо обличчя і зону декольте протягом 2-3 хвилин. Не змиваємо. Важливо! Застосовуємо тільки масажні рухи, шкіру не можна сильно терти. Тривалість етапу 2-3 хвилини.

Етап 5. Пілінг №2

Наносимо 1 мл Peel 2 поверх Vitamin З Peel 1 і продовжуємо делікатно масажувати протягом ще 3-4 хвилин. Для досягнення більшого злущування, пілінг можна залишити на шкірі максимум на 6 хвилин. Знімаємо засіб за допомогою пропареного теплого рушника.

Важливо! Якщо у клієнта чутлива шкіра, зменшуємо час ручного відлущування шляхом попереднього змішування Peel 1 і Peel 2. Ми залишаємо засіб на шкірі максимум на 5 хвилин. Додатково: Для більшого злущування, використовуємо Extra Strength Peel 2 замість Peel 2.

Тривалість етапу 3-4 хвилини.

Етап 6. Очищення

Просочуємо ватний диск 1 мл Pre-Treatment Toner і наносимо засіб на ділянки, що вимагають очищення. Тривалість етапу 2-3 хвилини.

Етап 7. Масаж

Нагріваємо і змішуємо між долонями 0,5 мл Power Serum і 1 мл Soothing Balm, виконуємо косметичний масаж обличчя. Soothing Balm / Power Serum можна залишити під маскою або видалити за допомогою пропареного рушника.

Тривалість етапу 15 хвилин.

Етап 8. Маска

Наносимо тонким шаром на шкіру всього обличчя 4 мл Miracle Mask на 10-15 хвилин і виконуємо масаж рук, поки діє маска. Видаляємо маску за допомогою теплого пропареного рушника. Тривалість етапу 10-15 хвилин.

Етап 9. Відновлювальний догляд за шкірою навколо очей

Вибираємо один із засобів: 0,5 мл UpLift Eye (підтягування, зміцнення, зволоження, безпечно для повік) або 0,5 мл Eye Authority (темні кола, набряки, гусячі лапки) і наносимо на всю переорбітальну зону. Тривалість етапу 1 хвилина.

Етап 10. Збільшення обсягу і зволоження

На завершення процедури наносимо на шкіру всього обличчя 0,5 мл колагеноуторюючого бустера Nimni Day Cream, ретельно уникаючи області навколо і в куточках очей і 1 мл зволожуючого крему в залежності від типу шкіри.

Для захисту вибираємо SPF- засіб з тональним ефектом або без нього в залежності від уподобань клієнта. Наносимо на шкіру всього обличчя і зони декольте клієнта і втираємо масажними рухами до вбирання.

Для догляду за ділянкою губ наносимо 0,2 мл Perfecting Gloss, не виходячи за лінію контуру. Тривалість етапу 3 хвилини.

Результат: уже після першої процедури мімічні зморшки розгладжуються, істотно поліпшується колір обличчя, шкіра стає сяючою, більш еластичною, гладкою і об’ємною, поліпшується тургор шкіри.

Рівень впливу на шкіру – середній, час впливу: 45-60 хвилин.

Дізнатися деталі, розрахувати собівартість процедури ви можете у наших менеджерів:

+38 044 331 24 25

0 800 750 153

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми повідомимо вам, коли засіб надійде до складу. Будь ласка, залиште актуальну адресу електронної пошти та необхідну кількість продукту знизу.